Zakaj smo izbrali Eco Resort za naš prvi vikend odklop?

Ste vedeli da je Eco Resort  prejel mnoge, zavidljive nazive? Med drugim naziv enega izmed sedmih najlepših glampingov v Evropi po Forbesovi lestvici 2018 in naziv enega izmed trinajstih najlepših resortov na svetu, po mnenju revije Vanity Fair?

Ob vznožju Kamniških Alp, v idilični naravi pod Veliko planino, je Eco resort naša prva izbira. Tam se bomo »odklopili« od vsakdanjega stresa obremenjenosti in mestnega vrveža

Imajo čudovite glamping hišice, ki posnemajo arhitekturo pastirskih bajt Velike planine. So prostorne, z velikimi okni, kjer gostje uživajo v razgledu na zelene površine. Na razpolago bomo imeli velik in miren prostor za jogo, meditacijo in zvočne gong kopeli ob večernem ognju.

Vsi gostje našega »Vikend odklopa« lahko uporabijo  finsko savno brezplačno, poskrbeli pa smo tudi za veganske in vegetarijanske obroke. Njihovo kulinariko dodatno odlikuje samooskrbni BIO vrt, kjer pridelajo veliko lastne zelenjave, ki jo ponudijo gostom.

Da pa bomo zgodbo zaokrožili, pa seveda ne smemo izpustiti izleta na Veliko planino. Skupaj s certificiranim, lokalnim turističnim vodnikom, bomo skozi drugačne oči, spoznali tamkajšnje pastirsko življenje. Za kosilo bo poskrbela Tanja Pirc, udeleženka oddaje  MasterChef Slovenije.

TOREJ DOVOLJ RAZLOGOV, ZA PRIJAVO !

CELOTEN PROGRAM: Https://hisapotovanj.si/tours/vikend-odklop-s-hiso-potovanj-slovenia-eco-resort-4-dni-glamping/

Pa še turistične bone lahko izkoristite.

ZA VSE DODATNE INFORMACIJE in PRIJAVE nas kontaktirajte po e-pošti ( lahko nam pišeš od tukaj ), ali nas pokličite na 040 98 11 98, obiščite ali pa POŠLJITE POVPRAŠEVANJE TUKAJ.

Vaša Hiša Potovanj
Hiša potovanj te odpelje tja, kamor te drugi ne bodo.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja