ŽIVIJO, Pogled preko lastnega horizonta je prastara potreba, kolektivni praspomin. V to sem prepričana. Želja po premikanju in potovanju je univerzalna, imamo jo vendar v genih, nekoč smo vsi bili nomadi. Potovanja so verjetno najboljša šola, v katero sem se vpisala in najboljši način, da vidiš, kako se zares vrti ta svet. V živo, ne preko tv ekrana! Potuj z menoj ...
Izberi destinacijo in program

IN ODPOTUJ Z MENOJ...

ODPOTUJ
z MOJCO MAVEC
ZAGOTOVLJENI DODATNI
ODHOD 16.01.2024

Odpotuj z Mojco Mavec na 5* safari v Južno Afriko

Destinacija: Dolžina potovanja: 10 dni
Tip potovanja: skupinsko potovanje
Vodenje: spremstvo in predstavitev destinacije s strani Mojce Mavec in lokalni vodniki
Prevoz: letalo in privatni avtobus / minibus ( odvisno od velikosti skupine )
Nastanitev: hotel 5*

Ena najbolj popularnih tur v v našem programu.
5* zvezdična Afrika za ceno kratkih počitnic.
Izkusite izkušnjo Afrike z Mojco Mavec in Hišo potovanj.

Beri dalje
Beri dalje

Mojca Mavec

Mojca Mavec biografija

Mojca Mavec (s katero sodeluje Hiša Potovanj), rojena 24. oktobra 1973, je slovenska novinarka in televizijska voditeljica. Mojca Mavec govori kar 6 jezikov, kot so angleščina, španščina, italijanščina, francoščina, srbščina in slovenščina.  Kot voditeljica na televiziji Mojca Mavec deluje že od leta 1995. Tako se je v svoji voditeljski in novinarski karieri Mojca Mavec ukvarjala že s številnimi tematikami in programi, med drugim tudi razvedrilnim. Delovala in nastopala pa je na tako na slovenskih kot tujih TV programih, kot so npr. BBC World, ORF in RAI.

Med leti 1997 in 2001 je Mojca Mavec delovala tudi kot voditeljica več predizbornih oddaj za Evrovizijo.  Mojca Mavec je bila v tem obdobju tudi uradna komentatorka Evrovizije v Atenah, Helsinkih in Kijevu.

V letu 2012 je Mojca Mavec bila tudi ena od bolj izstopajočih osebnostih pri vseslovenski okoljevarstveni akciji Očistimo Slovenijo.

V nedavnih letih pa se Mojca Mavec posveča predvsem tematikam, ki so povezane s potovanji in naravo. Tako na RTV Slovenija deluje kot voditeljica popotniške oddaje Čez planke, pa tudi oddaje Dobro jutro.

Mojca Mavec in Hiša Potovanj

V agenciji Hiša Potovanj smo veseli in ponosni, da nas na skrbno sestavljenih potovanjih Hiše Potovanj spremlja priljubljena svetovljanka, Mojca Mavec.
Simpatična poznavalka sveta, ki vas tako odpelje na najbolj skrite kotičke, ki bi jih sami težko odkrili. Mojca Mavec vas pospremi med drugačne barve, nepozabne okuse in radovedne stiske rok.
Pri Hiši Potovanj tako v okviru programa Odpotuj z Mojco Mavec organiziramo naslednja potovanja:  Odpotuj z Mojco Mavec v Indijo – Radžastan, Agra in safari v NP Ranthambore, Dopotuj z Mojco Mavec na 5* safari v Južno Afriko, Odpotuj z Mojco Mavec – po Dolini Kraljev v Srbiji, Odpotuj z Mojco Mavec – po vinski cesti Starih Rimljanov v Srbiji, Odpotuj z Mojco Mavec na Šri Lanko in 3x SAFARI, Odpotuj z Mojco Mavec na Šri Lanko, Odpotuj z Mojco Mavec – za Martinov vikend na Dunaj 4*, Odpotuj z Mojco Mavec – za vikend v Očarljivi Bruselj 4*, Odpotuj z Mojco Mavec – za vikend na Adventni Dunaj 4*Odpotuj z Mojco Mavec – za vikend v Adventno Varšavo 4*, Odpotuj z Mojco Mavec na Karibe, Odpotuj z Mojco Mavec v Južno Indijo, Odpotuj z Mojco Mavec v Vietnam in Kambodžo, Odpotuj z Mojco Mavec v Darjeeling, Sikkim in Kalkuto, Odpotuj z Mojco Mavec v skrivnostni Butan, Odpotuj z Mojco Mavec v Ameriko in Kanado in Odpotuj z Mojco Mavec v Peru.

Mojca Mavec je za našo agencijo Hiša Potovanj zapisala: »Pogled preko lastnega horizonta je prastara potreba. Kolektivni pra-spomin. V to sem prepričana. Želja po premikanju in potovanju je univerzalna, imamo jo vendar v genih. Nekoč smo vsi bili nomadi. Potovanja so verjetno najboljša šola, v katero sem se vpisala in najboljši način, da vidiš, kako se zares vrti ta svet. V živo, ne preko tv ekrana!«.

Utrinki iz

INDIJSKIH POTOVANJ

India