O Hiši potovanj

Hiša potovanj ali Hiša kjer so doma potovanja.

Kljub temu, da smo kot podjetje relativno novi na trgu, do vas pristopamo kot tim ustvarjalcev in izvajalcev turističnih programov, predvsem pa vodnikov z dolgoletnimi izkušnjami.

Že vrsto let potujemo in organiziramo potovanja in “ture” za ljudi po vsem svetu in radi odkrivamo skrite dragulje in kotičke sveta. Zato menimo, da imamo občutek, kaj ponuditi in kako organizirati potovanje samo, da naši potniki odnesejo čim več od potovanja na čim lažji način.

Kot smo že zapisali, naše geslo ni ‘iz vaših denarnic v naše žepe’! Vsa potovanja so skrbno premišljena z namenom, da na vsakem potovanju doživite največ kot je mogoče in da vam na koncu ostanejo prijetni spomini in izkušnje.

Na naših turah vas namreč ne vodimo samo od ene znamenitosti do druge, temveč so naši programi pripravljeni tako, da vam nudimo najbolj poglavitno – izkušnjo same dežele v kateri potujemo. Velik poudarek, pa je na naših vodnikih, vodjih skupin ali spremljevalcih in seveda lokalnih vodnikih, ki so vrhunsko usposobljeni in poznavalci področij, ki jih vodijo in koder vodijo.

Ogromno pa nam pomeni tudi vaše udobje potovanja z nami. In zato so naše ture narejene tako, da se »premikamo« z lokacije na lokacijo s privatnimi avtobusi in šoferjem, uporabljamo letalo, kjer koli je mogoče in se tako čim manj ali pa skoraj nič ne ukvarjamo z logistiko samo, ki ponavadi vzame ogromno časa in energije.

Zavedamo se tudi, da je včasih želja potovati v manjši skupini. Tudi to vam omogočimo. In to s privatnim vodnikom, če je želja ( skupine min. 6 oseb ), ali pa samo s privatnim šoferjem ( pri določenih programih od 2 osebi naprej ).

Najbolj poglavitna zadeva v naši hiši pa je, da: kjer koli potujete z nami, vam 24/7 poskušamo ponuditi pomoč tako iz centrale, kot na terenu samemu, če je le to mogoče, uresničljivo in izvedljivo.

Jeseni 2019 smo v sodelovanju s svetovno popotnico, TV voditeljico in novinarko Mojco Mavec začeli z našo novo popotniško blagovno znamko “Odpotuj z Mojco Mavec”, kjer se vam na izbranih potovanjih pridruži Mojca osebno in vas popelje na potepanja po svetu na njej lastni način.

Pa naj bo gornje napisano dovolj za začetek našega spoznavanja.

Pokličite nas, pišite nam, ali nas obiščite in pogovorili se bomo o vsem kar vas zanima, ter vam ponudili najboljšo možno rešitev za vaše naslednje potovanje.

Vaša ekipa Hiše Potovanj

———————————–

© Avtorske pravice / Copyright

SLO: Ves foto in video material na strani www.hisapotovanj.si je avtorsko zaščiten in avtorske pravice pripadajo Hiša Potovanj d.o.o., Mojca Mavec, Dragan Ljušić, Unsplash.com, Pixabay.com, Wien.info, Warsawtour.pl, Tourism Council of Bhutan, Srilanka.travel, Incredible India, Kellerwelten Schlumberger, UNESCO/Yvon Fruneau, Viminacium.org.rs, Atomium.be/Eric Danhier, Sonja Ravbar Photography, Slovenia Eco Resort, Adria Ankaran Hotel & Resort, Terme Krka.
Uporaba brez pisnega dovoljenja avtorjev ni dovoljena. Za vse informacije o posameznih fotografijah ali video posnetkih in morebitni uporabi le teh nam pišite na info@hisapotovanj.si.

ENG: All photo and video material on the website www.hisapotovanj.si is copyrighted and copyright belongs to Hiša Potovanj d.o.o., Mojca Mavec, Dragan Ljušić, Unsplash.com, Pixabay.com, Wien.info, Warsawtour.pl, Tourism Council of Bhutan, Srilanka.travel, Incredible India, Kellerwelten Schlumberger, UNESCO/Yvon Fruneau, Viminacium.org.rs, Atomium.be/Eric Danhier, Sonja Ravbar Photography, Slovenia Eco Resort, Adria Ankaran Hotel & Resort, Terme Krka.
Use without the written permission of the authors is not permitted. For all information about individual photos or videos and their possible use, write us to info@hisapotovanj.si.