Suzana Perko – Susan-Chi, umetnica in raziskovalka življenja

Suzana Perko je zvočna in masažna terapevtka, umetnica in  raziskovalka življenja, ki svoje poslanstvo predstavlja pod imenom Susan-Chi.

Zavestno se je s holističnim zvokom začela bolje spoznavati pred dobrimi osmimi leti, ko je začela hoditi na ure sproščanja, z gongi in himalajskimi posodami. To jo je vedno čudežno umirilo, ji dvignilo vibracijo in jo pripeljalo do tega, da je začela zvok bolj podrobno raziskovati. Obiskovala je različne tečaje in dogodke o zvoku in izkoristila vsako priložnost, da je lahko čim pogosteje igrala na himalajske posode.

Zvok jo  umirja in ji pomaga pri dvigovanju vibracij.  Z njegovo pomočjo je našla svoje poslanstvo, si dvignila samozavest in ni dolgo trajalo, da je s pomočjo himalajskih posod, šamanskih bobnov, tibetanskih činel, koshi zvončkov, začela pomagati tudi drugim.

Ob pomoči zvoka svetih inštrumentov in s sodobnimi holističnimi pristopi, vas Suzana  popelje na popotovanje onkraj časa in prostora. 

Vabljeni na edinstveno doživetje kozmične gong zvočne kopeli, ob večernem ognju, s Suzano Perko na našem »Vikend odklopu« od 1.10 do 4.10.2020.

Na izbrani lokaciji v Slovenia Eco Resortu, se boste udobno namestili v glamping hišicah in se sprostili:

  • z Vodenimi Iyengar Joga vadbami – z Urško Božič Križaj
  • s Čuječnostnimi meditacijami z Robertom Križajem
  • z Zvočnimi in Gong Susan-Chi kopelmi ob večernem ognju – s Suzano Perko
  • v brezplačni savni
  • in ob izbrani kulinariki, saj smo poskrbeli za polnovredne obroke tudi v veganski in vegetarijanski varianti

Pa še turistične bone lahko izkoristite.

ZA VSE DODATNE INFORMACIJE in PRIJAVE nas kontaktirajte po e-pošti ( lahko nam pišeš od tukaj ), ali nas pokličite na 040 98 11 98, obiščite ali pa POŠLJITE POVPRAŠEVANJE TUKAJ.

Vaša Hiša Potovanj
Hiša potovanj te odpelje tja, kamor te drugi ne bodo.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja