Popust ob nakupu knjige ČUJEČNOST, trening za obvladovanje stresa in polno prisotnost v življenju

15 septembra, 2020
News, Potovanja, Travel, Uncategorized

»Čuječnost je ena najobetavnejših strategij za ohranjanje in izboljšanje celostnega zdravja in dobrega počutja. Odločitev, da boste v svojem življenju bolj prisotni, je velika in pomembna, nagrada zanjo pa neizmerna.«,

piše Robert Križaj v svoji knjigi ČUJEČNOST, trening za obvladovanje stresa in polno prisotnost v življenju. O  Robertu Križaju, začetniku treninga MBSR ( Mindfulness-Based Stress Reduction ) v Sloveniji in Čuječnost v odnosu, smo že pisali.

Danes pa vam predstavljamo njegovo čudovito knjigo, ki je lahko marsikomu v navdih in pomoč pri skrbi za lastno zdravje in dobro počutje.

V knjigi nam skozi lastno izkušnjo pojasnjuje
– osnove te tehnike
– njeno zdravilno moč
– bolečine in bolezni, ki so razlog vsakdanjega stresa
– bralce vodi skozi osemtedenski vadbeni program, ki krepi duševno in telesno zdravje.

Knjigo lahko kupite z 10% popustom na TEJ POVEZAVI. Ob nakupu vnesite kodo za popust hisa8x

Za vse, ki se boste prijavili na naš PRVI  VIKEND ODKLOP v Eco Resortu in naš DRUGI VIKEND ODKLOP v Hotelu Convent v Ankaranu, pa nudimo kar 20% POPUSTA PRI NAKUPU KNJIGE  za kar boste ob prijavi dobili POSEBNO KODO.

Želimo vam prijetno branje in vas vabimo k prijavi na naša dva “VIKEND ODKLOPA”, ki bosta potekala na Gorenjskem in na Primorskem, kjer nas bo Robert Križaj ljubeče in skrbno vodil skozi Čuječnostno meditacijo.

Pa še turistične bone lahko izkoristite.

ZA VSE DODATNE INFORMACIJE in PRIJAVE nas kontaktirajte po e-pošti ( lahko nam pišeš od tukaj ), ali nas pokličite na 040 98 11 98, obiščite ali pa POŠLJITE POVPRAŠEVANJE TUKAJ.

Vaša Hiša Potovanj
Hiša potovanj te odpelje tja, kamor te drugi ne bodo.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja