Nov mesec, nova tura v Hiši Potovanj: Indija – Darjeeling, Sikkim in Kalkuta

Ker nam v teh vročih poletnih mesecih prav pride osvežitev, smo vam v naši agenciji HIŠA POTOVANJ pripravili nov program kjer se bomo lahko malo osvežili. Tako s svežim gorskim zrakom kot s prvovrstnim čajem! Pa še za naše umetniške duše bomo poskrbeli…
Odprli smo prijave na eno izmed naših najlepših popotovanj – turo v KALKUTO, DARJEELING in SIKKIM!

Pripravili smo vam program, po katerem vas na našem 10 DNEVNEM popotovanju popeljemo na spoznavanje malce drugačne Indije.
Najprej gremo v  Kalkuto, nekdaj prestolnico Indije in domovanje ponižnosti Mati Tereze, po tem pa se odpravimo na sever Zahodne Bengalije – v Darjeeling oz. indijsko prestolnico čaja ter v (še nedolgo tega) zaprto, podhimalajsko kraljestvo Sikkim.
Na spoznavanje veličastne pokrajine pod Himalajo in toplino in prijaznost ljudi, ki živijo v teh predelih.
Izkušnja, ki nas ne pusti ravnodušne in poudari veličino dežele, njeno bogato zgodovino, versko in kulturno pestrost in raznolikost.

Ture je primerna ta vse, ki si želijo spoznati Indijo v vsej njeni veličastni raznolikosti, in kjer si ustvarite nepozabne spomine.

P.S. ČE BO DOVOLJ ZANIMANJA,  PA LAHKO TURO PODALJŠAMO ŠE NA ANDAMANE!

Prepričajte se sami in si podroben program o popotovanju v Kalkuto, Darjeeling in Sikkim oglejte TUKAJ.

DODATNA INFORMACIJA: Z nami greš lahko v manjših skupinah brez vodnika, ali pa se nam v večji ali manjši skupini pridružiš na naših vodenih programih  ( klikni tukaj za koledar odhodov ).

Lahko pa ti tudi organiziramo individualno potovanje ali v paru.

V vsakem primeru nas za več informacij kontaktiraj, ali po e-pošti ( lahko nam pišeš od tukaj ), ali nas pokliči na 040 98 11 98, ali pa nas obišči. Rade volje ti vse skupaj podrobno razložimo in skupaj najdemo najboljše potovanje zate, za tvoje bližnje ali pa za tvoje prijatelje.

Hiša potovanj te odpelje tja, kamor te drugi ne bodo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja